BLI DIPLOMERAD PROFYLAX-BARNMORSKA

Utbildningen hålls under 1 intensiv lördag i Göteborg. Den vänder sig till dig som är barnmorska och vill utveckla din yrkesroll. Efter diplomering kan du hålla Profylaxkurser antingen helt i egen regi eller t ex via landstinget, ett studieförbund eller din BMM. Du är redo att kicka igång direkt när du kommer hem.

Du får med dig ett gediget arbetsmaterial innehållande utbildningspärm till dig, samt kursmaterial bestående av 10 PROFYLAX-boken till föräldrarna.

Du ges även möjlighet att köpa med dig annat kursmaterial som tex Poster med Förlossningspositioner, GIVING-BIRTH-block som mkt illustrativt visar vad som händer inuti kroppen när barnet tar sig ner och ut.


Utbildningsdatum 2023:
Nya datum 2023 kommer inom kort.

boka
PX bm logga
Bokens framsida

GRUND-utbildningen hålls en hel lördag i Göteborg, kl 09.00-18.00
PRIS:  7 990 kr inkl moms  (6 392 kr exkl moms)

Faktureras och betalas inom 30 dagar efter anmälan. Den fina Profylaxboken och en bra utbildningspärm, fika, lunch mm ingår i kurspriset.


Inga förkunskaper krävs, men du bör som barnmorska vara intresserad av att stärka ett naturligt födande.
Vår önskan är att föräldrarna efter en kurs ska kunna:
Hitta sitt lugn, känna sig trygga och lita på sin kraft -innan de ska föda.

För föräldrarna är Profylaxkursen 6 timmar.
Oftast uppdelad på 2 pass á 3 timmar. Men du kan även ha t ex en hel dag kl 09-16 med paus kl 12-13


Under utbildningen går vi bl a igenom
* Andning (betoning på djupandning, men vi berör även mellan och lätt-andning)
* Viktiga hormoner och hur mamman kan öka flödet av dem i sin egen kropp när hon ska föda
* Lugn och ro för kroppen och tanken. Hur behåller hon sitt fokus när hon blir rädd, har ont, tycker att det är mer än nog?
* Teamets viktiga samarbete (mamma, pappa/partner, personal)
* Prova olika typer av massage-strykningar. Testa gynnsamma förlossningspositioner där kroppen kan hitta sitt lugn och samtidigt användas på bästa kraftfulla sätt.
* Med mera, med mera

DIPLOM & LICENS
Vid utbildningens slut får du ett diplom som även ger dig första årets licens. Med diplomet har du rätt att vara PROFYLAX-barnmorska på din hemort under första året. Du får även använda namnet, foton, texter osv som vi har till förfogande.


När du har blivit PROFYLAX-barnmorska hälsas du årligen välkommen att teckna en ny Årslicens. I den ingår rätten att använda loggan, materialet, texter, bilder mm från hemsida, o sociala kanaler. Den kostar 4000 kr inkl moms och då ingår även 10 st Profylaxboken. 
Läs mer här


Vi PROFYLAX-barnmorskor vill vara med och bygga ett starkt nätverk av intresserade barnmorskor över hela Sverige. På de INSPIRATIONSDAGAR vi bjuder in till träffar du andra drivna, framåt, inspirerande kollegor från övriga Sverige och kan dela glädjeämnen och svårigheter med dem.
 


OBS! Du har inte rätt att bedriva en liknande verksamhet som PROFYLAX-barnmorskorna, om du avstår från att förnya din Årslicens, den är personbunden. Inte heller att plocka delar av utbildningen för att använda i en annan typ av gravidkurs.


Frågor? Maila gärna eller ring oss! barnmorskeakademin@gmail.com   0704-108750
LYCKA TILL, men först VARMT VÄLKOMMEN TILL GÖTEBORG för utbildning,
hälsar Cita Lundin & co, barnmorskor

cita 2